Sākums > Kāzu Raksti

Izstāde "Fiesta Expo 2010"

No 9. līdz 11. aprīlim Ķīpsalā pirmoreiz Latvijā pasākumu rīkošanas industrija vienkopus prezentēs savu plašo, radošo un daudzveidīgo piedāvājumu īpašā nozares izstādē. Izstāde iepazīstinās savus apmeklētājus ar idejām, iespējām un risinājumiem visdažādākajām svinībām – kāzām, izlaidumiem, svētkiem un ballītēm.

Mēs veidosim izstādi kā Svētku pilsētu – mums būs Muzikantu un mākslinieku iela, būs Svētku organizatoru iela, Foto un video iela, Floristu iela, Suvenīru iela un pat Kāzu iela un Stāvvieta svētku automobiļiem, kas kopā parādīs svētku daudzšķautņaino dabu.

Esmu gandarīta, ka ievērojams skaits izstādes “namu” jau ir aizņemti un savu atbalstu šī projekta rīkošanai jau ir apliecinājuši gan pasākumu rīkotāji, gan mākslinieki, gan pasākumu tehniskā aprīkojuma kompānijas, gan fotooperatori un videooperatori, stilisti, svētku dekoru un balonu noformējuma veidotāji un vadošie kāzu tērpu saloni un portāli.

Tiem, kas jau ir pieteikušies izstādei, vēlos atgādināt – lūdzu, savlaicīgi informējiet mani par savām aktivitātēm izstādē, lai varam stāstīt par izstādes piedāvājumu gan klientiem, gan medijiem un apmeklētājiem un lai varam popularizēt Jūsu preces un pakalpojumus. Tāpat jau tagad plānojam norises uz skatuvēm un aicinām pieteikt savus priekšnesumus un prezentācijas. 11. aprīļa prezentācijas un priekšnesumi būs veltīti kāzu tematikai.

Līdz izstādes “Fiesta Expo 2010” sākumam 9. aprīlī atlikuši vien četri mēneši. Aicinu tos, kas vēl domā par dalību izstādē, rezervēt sev labāko izstādes vietu par izdevīgāko cenu. Līdz 15. decembrim esmu Jums pietaupījusi īpaši labas “savlaicīgās rezervācijas” cenas.

Uzbursim svētkus ar “Fiesta Expo” kopā!

Ilona Ansone,
“Fiesta Expo 2010” projekta vadītāja
Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1
Tālr.: (+371) 6 7065037
GSM: (+371) 2 7888181
E-pasts: [email protected]
www.bt1.lv/fiesta




Pievienot komentāru:* obligāti jāaizpilda
Vārds: * E-Pasts:
Komentārs: *
Ja nevar izlasīt, spied te
Pārbaudes Teksts: *